Wat voor soort voedingsmiddelen moeten verpakkingszakken van aluminiumfolie gebruiken?

2024-07-23

Met de moderne sociale en economische ontwikkeling, wetenschappelijke en technologische vooruitgang, de levensstandaard van mensen blijven verbeteren, "kleding, voedsel, huisvesting, vervoer" normen zijn ook veel verhoogd.


Het streven naar voedsel, niet beperkt tot de fundamentele levensonderhoud te voldoen, en daarom zijn er winkelcentra, supermarkten, zoals voedsel folie zakjes, voedsel dozen en andere verpakte levensmiddelen.


Tegenwoordig maakt de ontwikkeling van de voedselverpakkingsindustrie voedselverpakking en voedselgrondstoffen bijna onafscheidelijk, zoals aluminiumfolie verpakkingszakken en andere voedselverpakkingsmaterialen voor voedselgrondstoffen om bescherming te bieden, met marketinginstrumenten om aankopen door consumenten te bevorderen. De speciale aard van levensmiddelen leidt ook tot de productie van voedsel verpakking wanneer de keuze van voedsel verpakkingsmateriaal eisen zijn uiterst streng, en aluminiumfolie zakjes verpakking barrière-eigenschappen, zuurstofbarrière, waterbarrière; barstweerstand, goede weerstand tegen perforatie en scheuren prestaties; olie weerstand, wierook, goede chemische stabiliteit; niet-toxisch, onschadelijk, niet-vervuilend, al het bovenstaande zijn in overeenstemming met de eisen van de selectie van voedsel verpakkingsmaterialen.


Bovendien, het voedsel aluminiumfolie zakjes plasticiteit is zeer sterk, volgens verschillende producten of voedsel fabrikanten de vraag te worden gemaakt in verschillende soorten zakken, zoals drie-kant afdichting zakken, acht-kant afdichting zakken, gevormde zakken, stand-up zip zakken, en ga zo maar door.


De toepassing op het gebied van voedsel verpakking is even breed, kan worden gebruikt voor bevroren voedsel verpakking, kan worden gebruikt voor geroosterde eend, gebraden kip en andere gekookte voedingsmiddelen verpakking, kan worden gebruikt voor spek, worst, ham en andere vleesproducten, kan ook worden gebruikt voor sauzen, kruiden en andere specerijen verpakking, of winkelcentra in de vrije tijd voedsel kan ook worden gebruikt in het voedsel aluminiumfolie verpakking zakken.


Onder hen, gekookt voedsel producten voedsel grondstoffen kunnen gebruiken voedsel aluminiumfolie zakjes afdrukken geschiktheid, in de zak oppervlak afdrukken mooie patronen, om consumenten aan te trekken om te kopen, en dus de markt gekookt voedsel producten verpakking is meestal aluminiumfolie composiet materiaal verpakkingsproducten.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy